Kulcs-tartó Program

Ne veszítse el az otthonát! A Kulcs-tartó Programban ingyenes jogi és szociális tanácsadással segítünk azoknak akiknek adósság, jelzáloghitel, jogi problémák miatt veszélybe került a lakhatása. A bankhiteleket érintő elszámolással és forintosítással kapcsolatos kérdésekben a Kulcs-tartó + PLUSZ Program segít!

Menhely Alapítvány

2015/06/01. - írta: evatessza

Menhely Alapítvány Kulcs-tartó programA Menhely Alapítvány alapértéke, hogy minden embernek alapvető joga van ahhoz, hogy - mind jogilag, mind fizikailag, mind társas kapcsolataiban - biztonságban érezhesse magát egy helyen: egy lakásban, egy településen, egy hazában. Alapítványunk alapcélja, hogy ez a lehetőség valóban mindenki számára elérhetővé váljon, ettől a lehetőségtől senki ne legyen megfosztva.

A Menhely Alapítvány alapértékei és alapcéljai röviden is kifejezhetőek a "Mindenkinek legyen otthona!" mottóval. A Menhely Alapítvány jelenleg hét intézményt és számtalan programot működtet a fővárosi fedél nélküli emberek számára.

Alapítványunk fokozott felelősséget érez a hátrányos helyzetű emberek sorsa iránt. 1989 óta, húsz éve foglalkozunk a főváros területén élő, szociális és mentális okok miatt peremhelyzetbe került, hajléktalanná vált emberekkel.

További információ: www.menhely.hu

komment
süti beállítások módosítása