Kulcs-tartó Program

Ne veszítse el az otthonát! A Kulcs-tartó Programban ingyenes jogi és szociális tanácsadással segítünk azoknak akiknek adósság, jelzáloghitel, jogi problémák miatt veszélybe került a lakhatása. A bankhiteleket érintő elszámolással és forintosítással kapcsolatos kérdésekben a Kulcs-tartó + PLUSZ Program segít!

Az MNB közleményei a Buda-Cash ügyben

2015/02/27. - írta: giola

Visszaélés gyanúja miatt a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsa 2015. február 24-én azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét és felügyeleti biztosokat rendelt ki az intézményhez.
 
A fenti intézkedéseken túl szintén felügyeleti biztosokat rendelt ki a DRB bankcsoport tagjaihoz: a BRB BUDA Regionális Bankhoz, a DRB Dél-Dunántúli Regionális Bankhoz, a Dél-Dunántúli Takarék Bankhoz és az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bankhoz. Valamennyi intézménynél korlátozásokat léptetett életbe az MNB. A jegybanki vizsgálat lezárásáig ezek az intézkedések maradnak érvényben.
 
A gyors, hatékony és széleskörű ügyféltájékoztatás érdekében az MNB elkészítette a Buda-Cash Brókerház Zrt.-hez és a DRB bankcsoporthoz kapcsolódó legfontosabb kérdések és válaszok összeállítását, melyet honlapján kiemelt banner formájában jelenített meg.
 
A vonatkozó cikk, a folyamatosan frissülő Gyakran Ismételt Kérdésekkel valamint az üggyel kapcsolatos, eddig megjelent sajtóközleményekkel az alábbi linken érhető el:

http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak/buda_cash_dbr_bankcsoport
 
Az MNB a honlap folyamatos aktualizálásán túl Facebook oldalán is tájékoztatja a fogyasztókat.

komment
süti beállítások módosítása